Dejting, kärlek och relationer - ställ dina frågor
till dejtingexperten på Spraydate

Spraydate blogg

Ställ din fråga till dejtingexperten Jacqueline Joo

sön, 02/26/2012 - 17:51 -- Spraydate

Jacqueline Joo är utbildad coach och driver sajten Relationsproffset.se där även hennes populära dejting- och relationsblogg I date Joo ligger. Varje tisdagsmorgon hör du dessutom henne i Vakna med The Voice på 105,9. Joo jobbar som frilansjournalist och skriver om relationer för en av Sveriges största tjejtidningar - Cosmopolitan.

Läs mer about Ställ din fråga till dejtingexperten Jacqueline Joo

Är han att lita på?

tors, 08/23/2012 - 12:03 -- Spraydate

Jag har varit på en del dejtingsajter och då blir man lite för ignorant kanske, tex vid de tillfällen någon skriver till en med ett HEJ bara eller ett påstående istället för en fråga och då dessutom inte har en bild, brukar jag skriva sätt in en bild så kanske vi kan fortsätta konversationen, då kommer det ofta tillbaka att dem ingen har. Läs mer about Är han att lita på?

Han går upp i rök under vissa perioder – varför då?

tors, 08/23/2012 - 11:59 -- Spraydate

Jag har träffat en kille som jag tycker om. Jag kan ringa honom när jag är ledsen, behöver prata, har tråkigt eller vill ha sällskap. Och han ställer alltid upp. Söt, trevlig, smart, och allt det där.Vi har inte haft sex, även om det varit på väg dit ett par gånger. Men vi tar det lugnt. Läs mer about Han går upp i rök under vissa perioder – varför då?

Jag blir nervös – och är rädd för att jag bara ska prata om mig själv!

tors, 08/23/2012 - 11:58 -- Spraydate

På en nätdejtingsida började jag prata med en kille som verkade trevlig och söt. Själv är jag en ganska blyg person och berättade det ganska snabbt men fick ändå en ganska positiv respons. Efter några mail gick jag med på att byta nummer för att smsa. I ett par veckor nu har vi smsat och han har nämnt flera gånger att han vill ses, till och med slängt ut krokar om filmer han vill se på bio etc. Läs mer about Jag blir nervös – och är rädd för att jag bara ska prata om mig själv!

Varför är det så svårt att finna en ärlig man?

tors, 08/23/2012 - 11:56 -- Spraydate

Jag har en fråga! Har fått kontakt med en kille på Spraydate som verkar vara den kille jag skulle vilja spendera resten av livet med, bara efter att ha sett hans ögon och fått tre mail, men allt är inte så lätt som det verkar.

Han skrev underbara meningar som fick mig att växa som person, peppade mig även om vi aldrig setts, vi kände ett pirr bägge två även fast vi aldrig träffats... Läs mer about Varför är det så svårt att finna en ärlig man?

Hur öppen ska man vara i sin profil?

tis, 06/19/2012 - 16:59 -- Spraydate

Jag får ofta hälsningar o komplimanger för min öppenhet! MEN jag är nog för öppen ! Men sådan är jag och vill inte ljuga om vad jag söker eller i min profil! Är jag för öppen? Är detta med kontaktannons helt fel för mig?

Dejtingexperten svarar:

Min spontana reaktion är: hur vet du om att du är för öppen? Har du fått bevis för det? Eller tycker du kanske bara det själv? Du skriver att du får komplimanger för din öppenhet, är inte det ett tecken på att du är öppen på ett bra sätt i så fall? Läs mer about Hur öppen ska man vara i sin profil?

Vi får inte till en andra träff!

tis, 06/19/2012 - 16:52 -- Spraydate

Jag har en ganska knivig situation som jag skulle behöva lite råd med. Jag ha träffat en tjej på en dejtingsida, vi har setts i verkligheten över en kaffe, promenad mm. Vi ha även sms:at, prata på msn m.m.

Eftersom jag vill veta vad hon tycker så pucha jag på och fråga efter en andra träff i verkligheten. Problematiken som jag se det är att det ha gått c:a 3 månader och vi ha inte setts mer än en gång i verkligheten. Jag ser inte det som ett problem men på något sätt vet jag inte hur jag skall beter mig för att inte "skrämma iväg" henne. Läs mer about Vi får inte till en andra träff!

Hur tackar man nej till uppvaktning?

tis, 06/19/2012 - 16:50 -- Spraydate

Jag är en tjej som ser ganska bra ut så det kommer ofta in mail från män som önskar lära känna mig bättre. På grund av detta kan/vill jag inte ha fortsatt kontakt med en del av männen då jag känner att det ändå inte skulle leda till något. Jag ett specifikt krav som måste uppfyllas för att det ska kunna bli någon fortsättning. Jag är givitvis medveten om att jag genom detta förlorar möjligheten att träffa en fantastisk man, på grund av något han själv inte kan påverka, men jag kan inte ta mig förbi den spärren. Läs mer about Hur tackar man nej till uppvaktning?

Sidor